Kiemelt hírek

Pályázati felhívás - belterületi beépítetlen ingatlanok értékesítésére

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata a Képviselő-testülete ismételt kétfordulós, nyílt pályázatot ír ki az önkormányzat tulajdonában álló Mogyoród 1555/21 - 1555/26 hrsz-ú belterületi, lakóövezetben lévő ingatlanainak értékesítésére. Részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható.

Közlekedési információ a Formula 1 idejére

A Formula 1 Magyar Nagydíjra nagy számban érkeznek hazai és külföldi látogatók. Mogyoród és környékének forgalma jelentősen megnő, ezért kérjük a mogyoródi lakosokat, hogy a szokásosnál is nagyobb türelemmel és toleranciával közlekedjenek.

A versenypálya körüli és az oda vezető utakon a verseny minden napján – 2017. július 27., csütörtök reggeltől 2017. július 31., hétfő reggelig – megállási tilalom lesz érvényben.

Pályázati kiírás - 0286/51 hrsz-ú külterületi ingatlan értékesítésére

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata a Képviselő-testület 293/2017.(VI.28.) határozata alapján ismételt kétfordulós, nyílt pályázatot ír ki az önkormányzat tulajdonában álló Mogyoród 0286/51 hrsz-ú külterületi ingatlan értékesítésére. Részletes tájékoztató a csatolmányban olvasható.

Ügyfélfogadási rend változás a Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink! Kedves Mogyoródiak!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzata 53 millió forintot nyert pályázaton a Polgármesteri Hivatal felújítására. Megközelítőleg 5 hónapos kivitelezési határidővel készülhet el a teljes felújítás, ezért a Hivatal működése és az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul:
Ügyfélfogadás 2017. július 19. (szerda) napjától a felújítás ideje alatt a felújítás befejezéséig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SZERDAI napokon a Művelődési Ház épületében (kisterem) lesz 07.30 órától  12.00 óráig, illetve 13.00 órától 16.00 óráig. A felújítás ideje alatt a kellemetlenségekért, a hosszabb ügyintézésért szíves elnézésüket, megértésüket és türelmüket kérjük! Bízunk abban, hogy egy szép Európai színvonalú Polgármesteri Hivatalban várhatjuk Önöket a felújítás befejezését követően.

 Paulovics Géza                          dr. Moldván Tünde
  polgármester                                    jegyző

Oldalak